Wordt uw behandeling vergoed?

Afhankelijk van uw aanvullende verzekeringspolis komt u in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding. De hoogte van de vergoeding is bij iedere verzekering anders. Een vaak gestelde voorwaarde voor vergoeding door uw zorgverzekeraar is dat de podotherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

Diabetes mellitus

Voor diabetespatiënten is er (gedeeltelijke) bekostiging vanuit de basisverzekering mogelijk. Vraag uw podotherapeut om nadere informatie.

Meer informatie over de vergoeding?

Bekijkt u dan de website van de NVvP of de website van uw zorgverzekeraar. Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering en heeft geen invloed op uw no-claim korting.

 

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Podotherapie Angelique Karperien

 

De meest recente versie hiervan kunt u opvragen bij de praktijk.

Laatste nieuws


Donderdag 01 mei 2014
Het bestuur van de NVvP (Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten) heeft een klacht bij de Reclame Code Commissie (RCC) ingediend tegen enkele reclame-uitingen op de website van Stichting LOOP. De RCC heeft nu besloten dat deze reclame-uitingen onduidelijk, onjuist en zelfs misleidend zijn. Zij beveelt Stichting Loop aan geen reclame meer te maken op deze wijze. Voor meer informatie zie de site van de NVvP onder Nieuwsberichten. www.podotherapie.nl


Donderdag 10 april 2014
kijk voor meer informatie over de vergoedingen voor podotherapie per verzekeraar op www.podotherapie.nl/vergoedingenoverzicht/


Bekijk meer nieuws

Contactgegevens

Graaf Ottostraat 58
7461 CW Rijssen
Telefoon 06 - 579 40 581
E-mail: info@podotherapierijssen.nl

Website door: